zaterdag 31 juli 2010

Aviodrome


Ik ben naar het Aviodrome geweest. Ik kon zien hoe het verleden was van de vliegtuigen en de oorlogsvliegtuigen. MAAR DE BOEING747 WAS VET COOL!!! In sommige vliegtuigen kon je ook in. Je kon naar binnen en naar buiten. Er was ook theater en ruimtevaart. Ze hadden ook rondvluchten. En ze hadden Schiphol in 1928 nagemaakt.

maandag 26 juli 2010

Het Louvre - Eiffeltoren - Arc de Triomphe





Van boven naar beneden: Het Louvre, de Eiffeltoren en de Arc de Triomphe.

Op stap in Frankrijk


Ik was vier dagen in Frankrijk. Het was leuk, omdat ik hier naartoe ben geweest : de Arc de Triomphe , de Eiffeltoren en het Louvre. Het Louvre is een museum , een wereldberoemd museum. MAAR HET WAS WEL HEEL DRUK !!! Maar ook heel leerzaam. De Mona Lisa was het leukst. We waren ook naar Disneyland gegaan. We zijn naar Captain EO geweest in Disneyland. Captain EO is een film van Michael Jackson. We hebben die film in 3D gekeken. Toen gingen we in It's a small world . Daarin gingen we langs poppen die bewogen , het moest voorstellen dat we steeds in een ander land kwamen.

maandag 12 juli 2010

Flapjack - Gary eiland


Flapjack en kapitein Knarremans hebben zich verkleed als sardientjes om naar een snoep eiland te gaan . Maar als ze er zijn , dan zijn ze verkeerd . Want op dat eiland zit een reus . Flapjack denkt dat het een vrouw is maar de kapitein zegt : knul , het is tijd dat ik je het verschil uitleg tussen een vrouw en een man. Een vrouw is ze als ze mooi is EN HET IS EEN MAN ALS ZE SPUUGLELIJK IS !!!! dat zei de kapitein.
Maar Flapjack werd vrienden met de reus .
Een dag later ging Flapjack en de kapitein weg en kwamen ze terug in de haven.

zondag 11 juli 2010

WK 2010


Het WK is leuk. Nederland is al in de finale vandaag, maar het meest door Wesley Sneijder en Arjen Robben.
Paul de inktvis had Spanje voorspeld maar we willen natuurlijk dat Nederland wint, maar gelukkig horen we dit vaak genoeg : HUP HOLLAND !!!

zaterdag 10 juli 2010